Geniet van onze originele 
en gezonde lekkernijen

C

In onze zoektocht naar lekkere, ambachtelijke producten ontmoeten we diverse partners die deze visie op kwaliteit en authenticiteit delen. We zijn dan ook trots om een aantal merken en producten exclusief te mogen aanbieden. Zo garanderen we onze en jouw keuze voor origineel en verfijnd aanbod, ver weg van de massaproductie.

chocoladevruchten

Renée's chocolade

Samen met onze huischocolatier hebben we een aantrekkelijk gamma van chocoladerepen ontwikkeld. Dit hebben we uitgebreid verschillende leuke artikelen zoals gereedschap in chocolade, chococups, een heerlijke nougatine en breekchocolade.

Sinterklaas assortiment

Renée's marsepein

Onze marsepein bevat ¾ amandelen en ¼ suiker. Een combinatie die resulteert een volle smaak,  zacht, smeuïg, zoet en 100% natuurlijk… Kies voor macaron & amarena of orange & cointreau. In elk seizoen wordt het assortiment aangepast met unieke creaties, speciaal voor Sinterklaas, kerst, valentijn of de zomer.

rock candy

Renée's rock candy

Een creatief team leeft zich volledig uit in het maken van ambachtelijke snoep zoals fruitsnoep, gepersonaliseerde snoep, themacreaties zoals de halloweenmix, sinterklaasmix, kerstmix, paasmix/communiemix etc., kussentjes, rainbowsticks en lolly’s.  Kleur en smaak staan centraal bij dit handgemaakte snoepgoed.  

Cookies

Juliette's cookies

In haar artisanale koekenbakkerij maakt Juliette verse koekjes met de beste natuurlijke ingrediënten en volgens grootmoeders recept, zonder bewaarmiddelen, toevoegingen of kleurstoffen. Van speculoos over Sablé's tot kletskoppen,… alle koekjes van Juliette zijn voltreffers in ons gamma!

zak granovie

Xavie's granovie

XAVIES’ GRANOVIE is een artisanaal samengestelde mengeling van ovengebakken granen en zaden, gezoet met agavesiroop. Heerlijk bij het ontbijt met yoghurt of vers fruit, als hongerstiller om vier uur en verrassend lekker in een gezond dessertje.