Geniet van onze originele en gezonde lekkernijen

C

In onze zoektocht naar lekkere, ambachtelijke producten ontmoeten we diverse partners die deze visie op kwaliteit en authenticiteit delen. We zijn dan ook trots om een aantal merken en producten exclusief te mogen aanbieden. Zo garanderen we onze en jouw keuze voor origineel en verfijnd aanbod, ver weg van de massaproductie.

Juliette

Maison La Confiance (Juliette's cookies)

Onze vertrouwde koekjesbakker Juliette wordt herdoopt tot Maison La Confiance.  Maar niet getreurd, want ze blijven hun zo geliefde traditionele recepten verder maken! In hun artisanale koekenbakkerij maken ze verse koekjes met de beste natuurlijke ingrediënten en volgens grootmoeders recept, zonder bewaarmiddelen, toevoegingen of kleurstoffen. Van speculoos over Sablé's tot kletskoppen,… alle koekjes zijn voltreffers in ons gamma!  De smeerpasta's vallen evenveel in de smaak!  

De authentieke look & feel blijft.  Dankzij het gebundelde vakmanschap van Maison La Confiance en Juliette zetten we meer dan ooit in op expertise en ambachtelijkheid.

Ontdek het volledige assortiment online.

granola Xavie

Xavie's granola's

Onder de naam XAVIES’ Granola brengt Xavie Battel een breed assortiment van granola’s op de markt. Elke mix bestaat uit natuurlijke ingrediënten, zonder toevoegingen. Xavie startte onlangs ook een samenwerking met Sandra Bekkari op.

Heerlijk bij het ontbijt met yoghurt of vers fruit, als hongerstiller om vier uur en verrassend lekker in een gezond dessertje.  Sinds het prille begin van XAVIES' Granola, treedt Confiserie Renée op als exclusief verdeler van de granola's.  

delidaele

Delidaele First Quality Delicatessen

Heerlijk lekkers. Dat is waar Delidaele voor staat. Voor mensen die net als wij genieten van heerlijk lekkers.  Ontdek het gamma olijven, zongedroogde tomaatjes, noten- en vruchtenmengelingen, zowel in bulk als voorverpakt.


Alle producten worden in eigen atelier verwerkt en geproduceerd. Delidaele behaalde in 2020 het "Handmade in Belgium"-label en is daar terecht best trots op.  Bij Delidaele sluiten ze geen compromissen wat betreft de juiste kwaliteit van inkoop en zijn ze passioneel bezig, iedere dag!

chocoladevruchten

Renée's chocolade

Samen met onze huischocolatiers hebben we een aantrekkelijk gamma van chocolade-artikelen ontwikkeld. Naast een klassiek gamma van chocolade-artikelen en pralines, brachten we een exclusief assortiment op de markt, gaande van choco-spoons voor heerlijke chocolademelk, nougatines, breekchocolades, gereedschap in chocolade, rijstwafels enz. 

We werken met een beperkt aantal chocolatiers samen die onze finesse en kwaliteit aanvoelen en brengen daarmee een divers gamma op de markt. 

Koffiebranderij de Witte Zwaan

Koffiebranderij De Witte Zwaan

De Witte Zwaan is een koffiebranderij die al 5 generaties lang hun passie voor koffie laat voelen tot in jullie tas. Als trots verdeler werken we zeer graag en nauw samen met deze ambachtelijke koffiebranderij.  Speciaal voor Renée ontwikkelden Pieter-Jan & Nele een assortiment van heerlijke koffie's in een prachtige verpakking.

Sinterklaas assortiment

Renée's marsepein

Onze marsepein bevat ¾ amandelen en ¼ suiker. Een combinatie die resulteert een volle smaak,  zacht, smeuïg, zoet en 100% natuurlijk… Kies voor macaron & amarena of orange & cointreau. In elk seizoen wordt het assortiment aangepast met unieke creaties, speciaal voor Sinterklaas, kerst, valentijn of de zomer.

rock candy

Renée's rock candy

Een creatief team leeft zich volledig uit in het maken van ambachtelijke snoep zoals fruitsnoep, gepersonaliseerde snoep, themacreaties zoals de halloweenmix, sinterklaasmix, kerstmix, paasmix/communiemix etc., kussentjes, rainbowsticks en lolly’s.  Kleur en smaak staan centraal bij dit handgemaakte snoepgoed.  

Limoncello kleine flesjes

Limoncello & Likeuren

Speciaal voor Confiserie Renée werd een gamma van kleine likeur-flesjes gemaakt voor geschenkmanden en thema-dagen zoals moeder- & vaderdag.  Ontdek een heerlijke limoncello, kersenlikeur of Gin, made in Belgium!