Een team waar persoonlijk 
en professioneel 
hand in hand gaan

Koekjes

Een aantal jaar geleden gooiden Nicoline Buyck en haar echtgenoot Gilles Roose hun professionele roer volledig om en hielden ze ‘Renée’ boven de doopvont.

Gestart met een beperkt aantal leveranciers groeide de familiezaak gestaag uit tot een volwaardige distributeur van chocolade, confiserie en tal van gezonde lekkernijen. 

De zaak groeide, de service en logistiek werden steeds professioneler en de klanten talrijker. Maar de focus op originele, kwalitatieve, artisanale producten is altijd gebleven. Op vandaag kan Renée rekenen op uitstekende leveranciers die met de grootste zorg en liefde voor hun ambacht de fijnste lekkernijen maken. Geen massaproductie, maar pure, smaakvolle producten die u en uw klanten keer op keer verrassen.

Laat je verrassen door magie en smaak!

Omdat we zo veel als mogelijk verse producten aanbieden, hebben we een vrij kleine stock. Dit betekent dat we u heel vlot kunnen bedienen en inspelen op uw wensen. 

Heel wat van onze producten worden in bulk verkocht, zodat u ze zelf kan verpakken zoals u dat wenst. Daarnaast zijn er ook verpakte artikelen en kunnen bepaalde zaken gepersonaliseerd worden met tekst en/of logo volgens uw wensen of die van uw klant.

Koekje

Maak het u gemakkelijk en plaats meteen uw bestelling online

bestel online
aan tafel