Geniet van onze originele en gezonde lekkernijen

C

In onze zoektocht naar lekkere, ambachtelijke producten ontmoeten we diverse partners die deze visie op kwaliteit en authenticiteit delen. We zijn dan ook trots om een aantal merken en producten exclusief te mogen aanbieden. Zo garanderen we onze en jouw keuze voor origineel en verfijnd aanbod, ver weg van de massaproductie.

chocoladevruchten

Renée's chocolade

Samen met onze huischocolatiers hebben we een aantrekkelijk gamma van chocolade-artikelen ontwikkeld. Naast een klassiek gamma van chocolade-artikelen en pralines, brachten we een exclusief assortiment op de markt, gaande van choco-spoons voor heerlijke chocolademelk, nougatines, breekchocolades, gereedschap in chocolade, rijstwafels enz. 

We werken met een beperkt aantal chocolatiers samen die onze finesse en kwaliteit aanvoelen en brengen daarmee een divers gamma op de markt. 

Juliette

Maison La Confiance

In hun artisanale koekenbakkerij maken ze bij Maison La Confiance verse koekjes met de beste natuurlijke ingrediënten en volgens grootmoeders recept, zonder bewaarmiddelen, toevoegingen of kleurstoffen. Van speculoos over Sablé's tot kletskoppen,… alle koekjes zijn voltreffers in ons gamma!  De smeerpasta's vallen evenveel in de smaak!  

Ontdek het volledige assortiment online.

Delidaele

Delidaele First | Quality Delicatessen

Heerlijk lekkers. Dat is waar Delidaele voor staat. Voor mensen die net als wij genieten van heerlijk lekkers.  Ontdek het gamma olijven, zongedroogde tomaatjes, noten- en vruchtenmengelingen, zowel in bulk als voorverpakt.

Alle producten worden in ons eigen atelier verwerkt en geproduceerd. Delidaele behaalde in 2020 het "Handmade in Belgium"-label en is daar terecht best trots op.  Bij Delidaele sluiten we geen compromissen wat betreft de juiste kwaliteit van inkoop en zijn ze passioneel bezig, iedere dag! 

Delidaele maakt deel uit van de Renée Food Company, waarbij Renée Onvervalst Lekker de distributie van de producten op zich neemt.  Uit eigen huis dus!

Rascal Tastebuddies

Rascal Tastebuddies

Rascal chilisauzen, salsa’s en veggies zijn de perfecte smaakmakers in je keuken. Gebruik ze om mensen te verrassen met lokale, echte en diepe smaken.  Ons gamma bestaat enerzijds uit chilisauzen, gepekelde veggies en chunky salsa's.  

Geen dodelijk pikante of eentonige smaken, maar diepe, rijke smaakbommen. Dankzij ons artisanaal proces zijn ze ook nog eens 100% vegan en gezond. Knijpen maar!

Rascal maakt deel uit van de Renée Food Company, waarbij Renée Onvervalst Lekker de distributie van de producten op zich neemt.  De productie gebeurt volleding in eigen huis in Wingene!

granola Xavie

Xavie's granola's

Onder de naam XAVIES’ Granola brengt Xavie Battel een breed assortiment van granola’s op de markt. Elke mix bestaat uit natuurlijke ingrediënten, zonder toevoegingen. Xavie startte onlangs ook een samenwerking met Sandra Bekkari op.

Heerlijk bij het ontbijt met yoghurt of vers fruit, als hongerstiller om vier uur en verrassend lekker in een gezond dessertje.  Sinds het prille begin van XAVIES' Granola, treedt Confiserie Renée op als exclusief verdeler van de granola's.  

Koffiebranderij de Witte Zwaan

Koffiebranderij De Witte Zwaan

De Witte Zwaan is een koffiebranderij die al 5 generaties lang hun passie voor koffie laat voelen tot in jullie tas. Als trots verdeler werken we zeer graag en nauw samen met deze ambachtelijke koffiebranderij.  Speciaal voor Renée ontwikkelden Pieter-Jan & Nele een assortiment van heerlijke koffie's in een prachtige verpakking.

Limoncello kleine flesjes

Limoncello & Likeuren

Speciaal voor Confiserie Renée werd een gamma van kleine likeur-flesjes gemaakt voor geschenkmanden en thema-dagen zoals moeder- & vaderdag.  Ontdek een heerlijke limoncello, kersenlikeur of Gin, made in Belgium!

Fruji limonades & vruchtensappen

Fruji Limonades & Vruchtensappen

Als Exclusief verdeler van Fruji zorgen we voor een gamma van Belgische, 100% biologische en natuurlijke limonades & vruchtensappen.